Πολιτική

Τέλος από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος μετά την ρατσιστική επίθεση σε πρόσφυγα

Την διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έτσι, με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

Ο Arash Hampay, πρόσφυγας από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter και έγραφε: «φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, σχολίασε με ακραία ρατσιστικό τρόπο την ανάρτηση αυτή και έγραψε: «θα πας από κει που ήρθες, μαϊμού». Την δήλωση του Θεόδωρου Γιάνναρου αποδοκίμασε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λέγοντας: «Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν έχουν θέση στο κόμμα μας!»

IRANOS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
182