Site icon NewsIT
18:57 Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τέλος η ΔΗΜΑΡ για τον Γρηγόρη Ψαριανό – Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή

Μέσω συνέντευξης, ο Γρηγόρης Ψαριανός υπέβαλε την παραίτησή του από τη Δημοκρατική Αριστερά και παρομοιάζει το κόμμα με το ναυάγιο της Ζακύνθου, τονίζοντας πως σε λίγο καιρό θα θυμίζει καρτ ποστάλ.

Σε συνέντευξη του στο “Έθνος”, ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει πάντως στο χώρο της κεντροαριστεράς και οραματίζεται μία μεγάλη προοδευτική συμπαράταξη.

“Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του “Έθνους” για την παραίτησή μου. Πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο …μαγαζάτορας”, σχολίασε ο κ. Ψαριανός και συνέχισε:

“Η ΔΗΜΑΡ είναι σαν το ναυάγιο της Ζακύνθου» και πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση”.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον κ. Κουβέλη “Ιούλιο Καίσαρα” αλλά και ικανό για την προεδρία της Δημοκρατίας.
Σε ερώτηση για αν η επόμενη μέρα θα τον βρει στο «Ποτάμι» δηλώνει πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, ούτε στα ποταμίσια ψάρια και συμπληρώνει:

“Παραμένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το “Ποτάμι”, ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα δύο η ΔΗΜΑΡ – Το μεταρρυθμιστικό της κομμάτι κατέθεσε τις δικές του προτάσεις

Σόου στον κήπο της Βουλής από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Απέχουν από την έκτακτη συνεδρίαση για το δημοψήφισμα

Κανείς στη ΔΗΜΑΡ δεν θέλει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής

Κόλαση στη Βουλή για το δημοψήφισμα – Αύριο η κρίσιμη ημέρα

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version