Πολιτική

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: «Ήταν δική του επιλογή να ταφεί εκεί» αποκαλύπτει η Φάνη Πετραλιά

Για την παρουσία της στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναφέρθηκε η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά.

«Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές…ήταν πολύ λίγος ο κόσμος στην ταφή…και το τοπίο όλο, με τα καμένα δέντρα, το κρύο και το σούρουπο σου έφερνε ακόμη μεγαλύτερη θλίψη» περιέγραψε χαρακτηριστικά η κα Φάνη Πετραλιά.

Αποκάλυψε επίσης και τον λόγο που ο τέως βασιλιάς επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για να ταφεί. «Ήταν μία δική του επιλογή, δεν ήταν πολύ κοντά στα άλλα δύο μνήματα των βασιλέων, διότι από εκείνο το σημείο που κάνει μία “γλώσσα” το λοφάκι, βλέπει τη θάλασσα. Ακόμη και χθες που έκανε τόσο κρύο, από το σημείο έβλεπες την Αίγινα» σημείωσε η ίδια.

Η Φάνη Πετραλιά στάθηκε και στην Άννα Μαρία, την οποία τυγχάνει να γνωρίζει και αρκετά καλά, εδώ και πολλά χρόνια. «Η αφοσίωση αυτής της γυναίκας στον σύζυγό της, σαν γυναίκα και σαν σύζυγος πάντοτε με συγκινούσε…τα τελευταία χρόνια ήταν πάντοτε κοντά του με αφοσίωση και με το ζεστό της χαμόγελο» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πόνος της είναι μεγάλος, τη σκέφτομαι πάρα πολύ γιατί για εκείνη ήταν πάνω απ’ όλα ο άντρας της» κατέληξε η πρώην υπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μητσοτάκη από τη συνάντηση με τους επαναπατρισθέντες από τη Μέση Ανατολή με τα ζώα συντροφιάς τους
«Πρώτη μας προτεραιότητα, πάντα, ήταν η ασφάλεια των Ελλήνων και η δυνατότητα να επιστρέψουν αυτοί οι οποίοι το ήθελαν, και φυσικά μαζί με τα ζώα συντροφιάς τους», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επαναπατρισθέντες Έλληνες από τη Μέση Ανατολή που ήρθαν με τα κατοικίδιά τους
66