Πολιτική

Τεστ κορονοϊού σε βουλευτές και υπαλλήλους της Βουλής – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Τεστ κορονοϊού πραγματοποιήθηκαν σε βουλευτές και υπαλλήλους της Βουλής, στο πλαίσιο της αύξησης των κοινοβουλευτικών εργασιών. 

Συνολικά εξετάστηκαν 1.020 άτομα σε εθελοντική βάση και ειδικότερα: 156 βουλευτές, 546 υπαλληλοι και 318 λοιποί εργαζόμενοι (φρουρά, από συστεγαζόμενες υπηρεσίες, κοινοβουλευτικοί συντάκτες κ.λ.π.).

Η δειγματοληψία έγινε στη Βουλή στις 19, 20 και 21 Μαΐου 2020, στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου της κοινότητας και διενεργήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Τα δείγματα ελέγχθηκαν στο εργαστήριο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

​ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής - Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο νόμιμης μετανάστευσης
Τέλος στις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με το νέο νομοσχέδιο - Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν ξεμπλοκάρει σχεδόν 200.000 εκκρεμείς άδειες
Μετανάστες 16
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγρότες γνωρίζουν ότι οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έχουν ήδη ανακοινωθεί
«Tο πλαίσιο των παρεμβάσεων ορίζεται με σαφήνεια από τα δημοσιονομικά περιθώρια, τα οποία εξαντλήσαμε, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους ευρωπαϊκούς κανόνες»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στο Μαξίμου 80
Μαρία Καρυστιανού: Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ποτέ δεν θα δώσει λύσεις – Δεν αντέχω να ξαναμπώ σε τρένο
«Το όνομα του κόμματος και η ημερομηνία των επίσημων ανακοινώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, διότι δεν είναι προσωπική απόφαση, θα είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχω ενεργά»
Μαρία Καρυστιανού 125