Πολιτική

Τετ α τετ Τσίπρα – Αλ Σίσι στην Ελούντα

Στο πλαίσιο της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι,
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνάντηση Τσίπρα – Αλ Σίσι ξεκινάει έναν κύκλο επαφών μεταξύ των ηγετών των τριών χωρών. Θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κύπρου και στη συνέχεια η συνάντηση Αναστασιάδη – Αλ Σίσι.

ALSISI TSIPRAS

ALSSIS TSIPRAS

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, κατά τις διμερείς επαφές των αρχηγών και την τριμερή συνάντησή τους θα τεθούν στο επίκεντρο μεταξύ άλλων οι περιφερειακές εξελίξεις, η ενεργειακή ασφάλεια, η περιφερειακή σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, η οικονομική συνεργασία, καθώς επίσης και η τριμερής συνεργασία σε τομείς της οικονομίας, της ψηφιακής πολιτικής, του περιβάλλοντος και της ομογένειας, ενώ θα υπογραφούν και οι σχετικές συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για νέα μέτρα στήριξης και το στοίχημα της Αθήνας
Αν και εφόσον, η Ευρώπη κινητοποιηθεί για τη στήριξη των πολιτών της, τότε, οι εκτιμήσεις του κυβερνητικού επιτελείου είναι ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει περίπου 700 εκ. ευρώ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης