Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ» – Τι είπε για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ» – Τι είπε για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές

Βρίσκεται καθημερινά στο προσκήνιο για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος όμως ασχολείται και με την πολιτική, με την αγάπη του στο ΠΑΣΟΚ, να είναι δεδομένη…

Για τα σενάρια που τον θέλουν να είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές ρώτηθηκε ο απόστρατος ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος. “Ήμουν, είμαι και θα είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο”, απάντησε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Antenna Star 103.5 της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε ακόμη πως “ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές. Αναφορικά με το εάν έχουν γίνει κάποιες πρώτες κουβέντες εξήγησε: “Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγνώμη για την έκφραση, σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τί θα αποφασίσω”.

“Έχει τόσους καλούς υποψήφιους η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα”, συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, καταλήγοντας: “Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δε θα διεκδικήσω μάλλον τη ψήφο τους”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις