Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θανατηφόρες ατάκες στο Debate

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί να παρακολουθήσαμε ακόμη μια τηλεοπτική… σούπα χάρη στους κανόνες που έθεσαν τα πολιτικα κόμματα, μπορεί να “σκοτώνονταν” ο Βαγγέλης με τον Πάνο και να βλέπαμε τη Φώφη, όμως υπήρξαν και μερικές ατάκες που θα μείνουν… και μάλιστα μπορεί να δώσουν και αφορμή για συνέχεια στα επόμενα debate…

Καμιά φορά η προετοιμασία μπορεί να σε σώσει, ακόμη και αν δεν αφορά στην ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Αυτό φάνηκε στην περίπτωση της Φώφης Γεννηματά που είχε την ατάκα έτοιμη και την έριξε όπως έπρεπε χτυπώντας… κατάστηθα τον Πρωθυπουργό.

“Εάν υπήρχε βραβείο για το Χρυσό Βατόμουρο στην οικονομία, ο κ. Τσίπρας θα το είχε κερδίσει σίγουρα” είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και … έγραψε, ενώ λίγο αργότερα φάνηκε ότι δεν είχε πάει για να χαρίσει κάστανα στον πρώην Πρωθυπουργό αφού συνέχισε λέγοντας για τον Αλέξη Τσίπρα ότι “ ούτε ως λαθρεπιβάτης δεν μπορεί να περάσει ο κ. Τσίπρας από την περιοχή της σοσιαλδημοκρατίας”.

Απ’ τις λίγες είναι η αλήθεια καλές στιγμές του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν εκείνη κατά την οποία συνέχισε τον αυτοσαρκασμό και ύστερα απ’ το πολύ πετυχημένο σποτ με το ταξί συνέχισε λέγοντας ότι στο επόμενο σποτ θα μας δείξει πως πήρε τα 22 δισ απ’ το νομισματοκοπείο.

Ο Δ. Κουτσούμπας στην πρώτη του εμφάνιση σε Debate όταν χαλάρωνε έδειχνε ότι διαθέτει χιούμορ πειράζοντας τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι όλοι μιλάνε για τον Μαρξ και τον Λένιν, ενώ “έγραψε” και με την ατάκα ότι πλέον η Ρωσία “ είναι πλέον μια ιμπεριαλιστική δύναμη που κοιτάζει μόνο τα συμφέροντά της” και με σαφή αιχμή προς τον κ. Λαφαζάνη συνέχισε λέγοντας πως “όποιοι το πιστεύουν ακόμη ότι έχει σχέση με την παλιά Σοβιετική Ένωση, πρέπει να ξυπνήσουν γιατί κάνουν κακό στον ελληνικό λαό”

Σε ό,τι αφορά στους δύο μονομάχους για την πρώτη θέση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μάλλον βγήκε κερδισμένος στη μάχη της ατάκας αφού προέτρεψε αρχικά το επιτελείο Τσίπρα να τον ενημερώσει καλύτερα για να “μην μας πάρουν ‘κανα νησάκι και ψαχνόμαστε”, ενώ αφού είπε ότι ο κ Τσίπρας είναι… συνώνυμος της αστάθειας και πως ως τις εκλογές θα έχει ξαναγίνει αντιμνημονιακός στο τέλος τον ρώτησε (φυσικά στον ενικό) “χεις χρόνο να έρθω στην Κουμουνδούρου να συζητήσουμε;”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε