Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θάνατος Γιάννη Μανώλη: Τη θλίψη της για την αιφνίδια απώλεια εκφράζει η ΝΔ

Θάνατος Γιάννη Μανώλη

Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, αναφέρει η ΝΔ

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.

Την οδύνης της για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη εκφράζει και η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

Σε ανακοίνωση με τίτλο «Καλό Παράδεισο Συμμαχητή Γιάννη», η ΔΑΚΕ αναφέρει: «Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Μανώλη, ενός ανθρώπου που έδωσε σκληρές μάχες και υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον κόσμο της μισθωτής εργασίας από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και της ΔΑΚΕ».

«Ο Γιάννης έχει αφήσει ανεξίτηλο και ισχυρό το αποτύπωμά του σε νικηφόρους αγώνες των Συνδικάτων για ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, πιστός πάντα στις αρχές και τις αξίες του, που ακολουθούσε απαρέγκλιτα, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Τιμούσε τους εργαζόμενους και τιμήθηκε επάξια από αυτούς με την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις