Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Επενδύουμε στο να διατηρούμε τους πολίτες υγιείς

Στα προγράμματα πρόληψης που ήδη «τρέχουν» ή θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Διενεργούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανωμένα προγράμματα πρόληψης για όλο τον πληθυσμό. Επενδύουμε στην πρόληψη, επενδύουμε στο να διατηρούμε τους πολίτες υγιείς», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ανέβασε και μια φωτογραφία με τα προγράμματα πρόληψης που έχουν δρομολογηθεί από το υπουργείο Υγείας, επί των ημερών του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 16
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης 5