Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Επενδύουμε στο να διατηρούμε τους πολίτες υγιείς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα προγράμματα πρόληψης που ήδη «τρέχουν» ή θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Διενεργούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανωμένα προγράμματα πρόληψης για όλο τον πληθυσμό. Επενδύουμε στην πρόληψη, επενδύουμε στο να διατηρούμε τους πολίτες υγιείς», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ανέβασε και μια φωτογραφία με τα προγράμματα πρόληψης που έχουν δρομολογηθεί από το υπουργείο Υγείας, επί των ημερών του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΘΑ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις και τετελεσμένα
Αιχμηρή απάντηση της Αθήνας στον απόηχο των νέων προκλητικών δηλώσεων του Γκιουλέρ για την Αν. Μεσόγειο - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτρεπτική ισχύ»
Φρεγάτα
«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη»: Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα αναλαμβάνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
Στο επικοινωνιακό επιτελείου του νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού, ως αναπληρωτές ορίζονται οι: Καρπουχτσής, Μπαλατσούκας, Νυφούδης και Παπαδοπούλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 57