Πολιτική

Θάνος Πλεύρης για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Εισαγγελέας, πειθαρχικό και διαθεσιμότητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης προειδοποιεί όσους εμπλέκονται σε υποθέσεις πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού. Ο υπουργός Υγείας αφού λέει το αυτονόητο ότι τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού συνιστούν απειλή για την δημόσια υγεία, ξεκαθαρίζει τι περιμένει όσους παρανομήσουν.

«Τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού συνιστούν απειλή για τη δημόσια υγεία. Έδωσα εντολή στους διοικητές των ΥΠΕ για συνεχείς ελέγχους και όπου εντοπίσουν περιστατικά η διαδρομή είναι εισαγγελέας, πειθαρχικό και διαθεσιμότητα», γράφει ο κ. Πλεύρης.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
51