Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν

Νέα ανάρτηση στο twitter έκανε ο Θάνος Πλεύρης για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε σε ταβέρνα στα Πετράλωνα. Ο υπουργός Υγείας είχε πάει για φαγητό με την οικογένειά του.

Στο νέο μήνυμά του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αναφέρεται στο περιστατικό στα Πετράλωνα, εκφράζοντας τη λύπη του «για όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης αναφέρει:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ποτέ δεν θα δώσει λύσεις – Δεν αντέχω να ξαναμπώ σε τρένο
«Το όνομα του κόμματος και η ημερομηνία των επίσημων ανακοινώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, διότι δεν είναι προσωπική απόφαση, θα είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχω ενεργά»
Μαρία Καρυστιανού 80
Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε Ελλάδα και Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα – Αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζουν οι δύο χώρες
Στο «Συμβούλιο Ειρήνης» προβλέπεται να συμμετέχουν 25 χώρες, ανάμεσά τους και κράτη που είχαν λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης