Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Σε φάση αποκλιμάκωσης ο κορονοϊός, αλλά δεν έχει τελειώσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε φάση αποκλιμάκωσης βρίσκεται ο κορονοϊός στη χώρα μας σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ωστόσο δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμε πως έχουμε τελειώσει με την πανδημία», επισήμανε ο κ. Πλέυρης.

Όπως ανέφερε στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας, όλων των ευρωπαϊκών κρατών υπήρχε έντονος προβληματισμός πως αυτό το φαινόμενο θα συνεχίσει να μας απασχολεί για το επόμενο διάστημα ενώ υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο αναζωπύρωσής της προς το τέλος του χρόνου.

«Από τον Μάρτιο και μετά, δεδομένου και της βελτίωσης του καιρού, τα πράγματα θα είναι όλο και καλύτερα αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα»,συμπλήρωσε, αλλά παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε.

Αναφορικά με το πλοίο Euroferry Olympia που φλέγεται στα ανοιχτά της Κέρκυρας, ο υπουργός διαβεβαίωσε πως έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες σε όσους το είχαν ανάγκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τις θέσεις της Χαριλάου Τρικούπη για τα κόκκινα δάνεια και κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του Αρείου Πάγου
Πλειστηριασμοί
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου 5
Το μεγάλο «στοίχημα» Μητσοτάκη με το βλέμμα στις εκλογές: Η «μάχη» των κονδυλίων στη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα στη ΔΕΘ
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό πολιτικό «χαρτί» της κυβέρνησης και μαζί με το αφήγημα – δέσμευση «το είπαμε, τα κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 16