Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η μόνη απάντηση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” για τις εκλογές του κόμματος, την ερχόμενη Κυριακή (17.09.2023), και τις υποψηφιότητες για την προεδρία, τονίζοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης “είναι η μόνη απάντηση στις ανάγκες των καθημερινών ανθρώπων”.

Αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, τόνισε ότι ο υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ “έχει δει από πρώτο χέρι πως όταν το κράτος εφαρμόζει τους νόμους απέναντι σε όλους και ειδικά απέναντι στους ισχυρούς, τότε οι άνθρωποι της εργασίας και της αγοράς μπορούν να δημιουργήσουν. Το “διαφορετικός” δεν σημαίνει ξένος ή αλλότριος. Εάν διαλέγαμε τα ίδια θα ήταν σαν να βραβεύαμε δια της επιμονής μία πορεία έκπτωσης που είχαμε πάρει. Το ξαναμοίρασμα της τράπουλας αποτελεί μία ιστορική επιταγή που δεν συνιστούν απλώς την καλύτερη εναλλακτική”.

Και συνέχισε: “Αυτό εκφράζει το ένστικτο συντήρησης των μεγάλων παρατάξεων που εδράζεται στους απλούς ιδιοτελείς ανθρώπους αυτών των παρατάξεων, οι οποίοι δρουν και συμπεριφέρονται χωρίς μικροϋπολογισμούς και διευθετήσεις αλλά με σχετική ανιδιοτέλεια. Η δημοσκόπησή του MEGA είπε πως σε δύο εβδομάδες κάποιος είναι φανερά πρώτος στο επίμαχο κοινό παρά το προφανές έλλειμα αναγνωρισιμότητας του. Όσα παρουσίασε ο κ. Φαναράς αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της λύσης από τον πρώτο γύρο. Πιστεύω πως την Κυριακή θα έχουμε τελική εκλογή με ποσοστό πάνω από 50%”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Η διαφθορά χτυπιέται στη ρίζα της – Πιάνονται πλέον και τα μεγάλα ψάρια
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε την ύπαρξη πολιτικού ζητήματος στην υπόθεση Μπεκίρη και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ μοναδικό θεωρητικό εταίρο συγκυβέρνησης - : «Δεν μπορεί ο Τσίπρας να το παίξει έντιμος»
Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Μαρινάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν ήταν εθνική ήττα, είναι παράνομο και ανυπόστατο
«Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης ενός νέου σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν υπήρχε και υπάρχει πλέον» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις υποθέσεις Pizza Fan, «Χωριάτικο» και Basketgate
Παύλος Μαρινάκης
ΝΔ: Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι 4 νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι - Κανελλοπούλου, Νασιμπιάν, Λαγκαδιανός και Δαμιανού
Τον συντονισμό της ομάδας των αναπληρωτών εκπροσώπων αναλαμβάνει η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας παρουσίας του κόμματος
Οι τέσσερις νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι της ΝΔ
ΠΑΣΟΚ: Ο καφές στο Κολωνάκι που έφερε «αναταραχή» στην Κεντροαριστερά και η επιχείρηση «ανάδειξη των πρωτοκλασάτων»
Το ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ απενοχοποίησε την ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου
ΠΑΣΟΚ, Γραφεία Χαριλάου Τρικούπη
Το χαρτί της εντιμότητας παίζει η ΕΛΑΣ απέναντι στην κυβέρνηση των σκανδάλων
Με επίκεντρο τη διαφάνεια, τους ελέγχους και τη λογοδοσία, η Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα συνδέει τις κυβερνητικές υποθέσεις με μια συνολικότερη κρίση θεσμών - «Ρεκόρ διαφθοράς» καταγγέλλει η Θεώνη Κουφονικολάκου, ενώ προτείνει σύστημα ελέγχου των δημόσιων συμβάσεων με τεχνητή νοημοσύνη
Αλέξης Τσίπρας 6
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 12