Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεοδωράκης: Έλληνες, Βορειοκορεάτες και Βενεζουελάνοι οι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου

Θεοδωράκης: Έλληνες, Βορειοκορεάτες και Βενεζουελάνοι οι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επικαλείται δημοσίευμα του Economist στο οποίο όπως αναφέρει η Ελλάδα ανακηρύσσεται… «πρωταθλήτρια δυστυχίας». Σύμφωνα με την ανάρτηση, την τρίαδα των δυστυχισμένων λαών συμπληρώνουν Βορειοκορεάτες και κάτοικοι της Βενεζούελας.

«Είναι πραγματικά ένας άθλος να κυβερνάς μια χώρα σε αυτή την πλευρά του πλανήτη – και με αυτό το κλίμα- και οι πολίτες να έχουν χάσει κάθε ελπίδα» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όλη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Έλληνες, Βορειοκορεάτες και Βενεζουελάνοι οι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου!

Το επετειακό τεύχος του Economist για το 2018, που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, κρύβει μια δυσάρεστη διαπίστωση. Οι Έλληνες αισθάνονται οι πιο δυστυχισμένοι στον κόσμο. Μπορεί οι Αμερικανοί να είναι εξοργισμένοι με τον Τραμπ και οι Βρετανοί σε απόγνωση λόγω του Brexit, αλλά ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κλίμακα δυστυχίας! Την έρευνα υπογράφει η φημισμένη Gallup. Την τριπλέτα της δυστυχίας συμπληρώνουν οι Βορειοκορεάτες – που βλέπουν τον δικτάτορά τους και τον Τραμπ να διαγκωνίζονται ποιος έχει το μεγαλύτερο κουμπί – και οι Βενεζουελάνοι που επιμένουν να νιώθουν και να ζουν χάλια παρά τους επαίνους των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ στον Μαδούρο.

Είναι πραγματικά ένας άθλος να κυβερνάς μια χώρα σε αυτή την πλευρά του πλανήτη – και με αυτό το κλίμα- και οι πολίτες να έχουν χάσει κάθε ελπίδα.

Τις επόμενες ώρες πάντως αναμένονται οι αντιδράσεις των μόνιμων σχολιαστών υπουργών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τις στημένες δημοσκοπήσεις και τα πληρωμένα έντυπα».

Έλληνες, Βορειοκορεάτες και Βενεζουελάνοι οι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου! Το επετειακό τεύχος του Economist για το…

Gepostet von Σταύρος Θεοδωράκης am Donnerstag, 4. Januar 2018

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις