Πολιτική

Θεοδωράκης για Κίνημα Αλλαγής: Κανείς δεν τολμά να υπαγορεύσει αποφάσεις στο Ποτάμι

Με αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τις αναφορές για τη στάση του «Ποταμιού» στη πρόταση δυσπιστίας που συζητείται στη Βουλή και στις αντιρρήσεις που υπάρχουν από το υπόλοιπο Κίνημα Αλλαγής.

«Στο Ποτάμι δεν έχουμε λάβει κανένα μήνυμα που να μας λέει τι να κάνουμε στην ψηφοφορία του Σαββάτου. Οπότε ή το ταχυδρομείο χάλασε ή κάποιοι διακινούν ψέματα. Αλλά για να σοβαρευτούμε, ποιος θα τολμούσε να υπαγορεύσει αποφάσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού;», αναφέρει συγκεκριμένα ο επικεφαλής του «Ποταμιού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη