Πολιτική

Θεοδωράκης: Να σε λένε Κουβέλη και να κάνεις το υπόλοιπο της καριέρας σου ως αναπληρωματικός του Καμμένου

Για την υποκρισία της πολιτικής μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Ολομέλεια της Βουλής φωτογραφίζοντας την Κατερίνα Μάρκου που πήγε από το Ποτάμι στη ΝΔ και σχολιάζοντας την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο επικεφαλής του Ποταμιού άνοιξε την ομιλία του με ένα καυστικό σχόλιο για την πρόσφατη μετακίνηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, και για την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση.

«Φίλοι και αντίπαλοι. Η πολιτική, εκτός από την αναποτελεσματικότητα, τη διαφθορά, το ρουσφέτι, το κομματικό κράτος, εκτός από τους θεσιθήρες που μεταγράφονται από κόμμα σε κόμμα, πηγαίνοντας βέβαια πάντα προς το μεγαλύτερο, ή να σε λένε Κουβέλη και να κάνεις το υπόλοιπο της πολιτικής σου καριέρας ως αναπληρωματικός του Πάνου Καμμένου, εκτός από όλα αυτά, η πολιτική υποφέρει διαχρονικά από υποκρισία» σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 117
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 16