Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεοδωράκης σε “Θηρίο”: Τι ψηφίζουν οι ράπερ;

Θεοδωράκης - Θηρίο

Ο διάλογος του επικεφαλής του Ποταμιού με το “Θηρίο” και η “σπόντα” στον “ΥΡΟ”.

“Τι ψηφίζουν οι ράπερ;” ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Κώστα Δρακούλα, κατά κόσμον “Θηρίο”, στην συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας στο περίπτερο του Ποταμιού στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

“Σίγουρα όχι τον Αλέξη”, απάντησε στον Σταύρο Θεοδωράκη το “Θηρίο” και συμπλήρωσε πως για εκείνον το δίλημμα “φασίστες ή λαϊκιστές-διοριστές” δεν υπάρχει, ρίχνοντας και ένα “καρφί” για τον “YPO”, τον “δημιουργό” του σουξέ της εποχής “Μαμά”.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σταύρος Θεοδωράκης:

Γιατί το “Θηρίο” κάρφωσε των “ΥΡΟ”

Πριν λίγες μέρες ο “ΥΡΟ”, μετά από συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ανέβασε στο facebook βίντεο, που θεωρήθηκε ως πολιτική “αβάντα”.

Συγκεκριμένα έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια παρέα αγοριών που συζητούν αν “παίζει κάνα live αυτές τις μέρες“.

Τότε -κι ενώ βέβαια το “Μαμά” ακούγεται ως “χαλί” στο βίντεο- εμφανίζεται ο YPO, ο οποίος τους απαντά ότι αυτό το μήνα δεν “παίζει” κάποιο live διότι “αυτό το μήνα ψηφίζουμε”.

Ένας νεαρός του απαντά “ποιος τις χ@@ζει τις εκλογές“, για να επανέλθει ο ράπερ με ένα μήνυμα κατά του φασισμού, καλώντας τους νέους ανθρώπους να βάλουν το φίδι πίσω στην τρύπα του!

«Να ψηφίσεις κατά νου, bro. Να ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι και σας δίνουν το δικαίωμα. Η ψήφος σας είναι σφαίρα. Χρησιμοποιείστε καλά το όπλο σας και πού πρέπει να τη δώσετε. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε αυτούς όλους. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;» είναι το μήνυμα του «Ύπο».

Δείτε το βίντεο του YPO

 

Γιατην ιστορία, το “Θηρίο” είναι από τις μεγάλες μορφές της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής. Έγινε γνωστός από το γκρουπ “Βαβυλώνα” στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, ενώ συνεργάστηκε με τους Active Member, τη Freestyle Production και τους Going Through.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις