Πολιτική

Θεοδωράκης: Συνδέει “υποκλοπές” του ΚΚΕ και «τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Την εκτίμηση ότι υπάρχει ένα νήμα που συνδέει τις «συνακροάσεις» που κατήγγειλε το ΚΚΕ και «μισθοδοτούμενους εκδότες ακροδεξιών σάιτ και εντύπων» όπως και «τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Επένδυση» και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και ερωτώμενος για τον Πρωθυπουργό σχολίασε: «Ο κ.Τσίπρας αντί να χτίζει, γκρεμίζει. Αντί να ενώσει, διχάζει. Ωστόσο, είμαστε εν μέσω μιας καταιγίδας. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, να πάρουμε τη δόση, η οικονομία περιμένει πώς και πώς αυτά τα χρήματα, να μπούμε στο πρόγραμμα Ντράγκι… Αυτές είναι οι προτεραιότητες αυτήν τη στιγμή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ανάγκη να ολοκληρωθεί ομαλά η αξιολόγηση λέγοντας: «Η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα πέσει. Το θέμα είναι να μην απειλήσει αυτή η πτώση την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Ερωτώμενος για το ποιος, κατά τη γνώμη του, πρέπει να έρθει στη συνέχεια, απάντησε: «Ποιος πρέπει να έρθει; Ένα Ποτάμι που θα τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τη χώρα».

Αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στην Κούβα σε σχέση με την επίσκεψη Ομπάμα, τόνισε: «Το κοντράστ με ενόχλησε. Με τον Ομπάμα ο κ.Τσίπρας ήταν σαν να έκανε αγγαρεία. Και κοντά στον Μαδούρο άνοιξε η ψυχή του. Μα με τον Μαδούρο; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας κοιτάνε παράξενα στον σύγχρονο κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8