Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Γκρίζες ζώνες ανομίας δεν γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι «γκρίζες ζώνες ανομίες δεν θα γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα» έστειλε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε την ενίσχυση της παρουσίας της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο με 100 πρόσθετους αστυνομικούς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου: «Γκρίζες ζώνες ανομίας δεν γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα. Προφανώς αυτό ισχύει και για τη Μύκονο, αλλά και όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Ενισχύουμε την παρουσία της Αστυνομίας με 100 πρόσθετους αστυνομικούς, ξεκινώντας σταδιακά πριν το Πάσχα. Ταυτόχρονα, πρόκειται να υλοποιηθούν και ειδικές επιχειρήσεις, από συγκεκριμένες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντικείμενο ζητήματα της Μυκόνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο 5