Πολιτική

Θεοδωρικάκος σε Τσαβούσογλου για γυμνούς μετανάστες: Μεγάλο θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα για τη δική τους μεσαιωνική συμπεριφορά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτηση στα social media απαντά ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην προκλητική δήλωση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την υπόθεση των 92 μεταναστών που βρέθηκαν γυμνοί στις ελληνικές όχθες του Έβρου και διασώθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και της Frontex.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατηγορεί τον Τούρκο  υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου για βάρβαρη και μεσαιωνική συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς στην υπόθεση των 92 μεταναστών που βρέθηκαν γυμνοί και διασώθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και της Frontex.

Ο κ. Θεοδωρικάκος κάνει μάλιστα λόγο για μεγάλος θράσος της Τουρκίας να κατηγορεί την Ελλάδα για τη δική της απάνθρωπη στάση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Είναι μεγάλο θράσος οι Τούρκοι αξιωματούχοι να κατηγορούν την Ελλάδα για τη βάρβαρη, μεσαιωνική συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς σε 92 μετανάστες στον Έβρο. Τα γεγονότα έχουν καταγράψει οι αξιωματικοί του Frontex και είναι αδιαμφισβήτητα. Η Τουρκία οφείλει στοιχειωδώς να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και να πάψει να προκαλεί και μάλιστα με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο».

Δείτε και την ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

 

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας καταφέρθηκε με νέους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντάς την άσχετη (!), με επαίσχυντη συμπεριφορά, κατηγορώντας την πως εκείνη ξεγυμνώνει μετανάστες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
H Ρόζα Βρεττού έφυγε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά Ανδρουλάκη και οδεύει προς την ΕΛΑΣ – «Έγινε πιόνι στον σχεδιασμό Τσίπρα» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Η αναπληρώτρια γραμματέας του Τομέα Υγείας αποχώρησε μετά από περίπου 35 χρόνια - «Η σημερινή ηγεσία έχει μεταβάλει το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα-δημιούργημα μηχανισμών και λιστών ανθρώπων»
H Ρόζα Βρεττού έφυγε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά Ανδρουλάκη και οδεύει προς την ΕΛΑΣ – «Έγινε πιόνι στον σχεδιασμό Τσίπρα» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη 7
Τσουκαλάς κατά Μαρινάκη για κοστολόγηση προγράμματος του ΠΑΣΟΚ: «Αν του προτείνει ο Μητσοτάκης το ΥΠΟΙΚ, ας πει ότι δεν έχει χρόνο»
Με ειρωνικές αιχμές απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη στην κυβερνητική κριτική για το κόστος των εξαγγελιών Ανδρουλάκη - Τι λέει για τα μέτρα της ΝΔ και την τετραετία
Μαρινάκης και Μητσοτάκης