Πολιτική

Θεόδωρος Κατσανέβας: Η συγκλονιστική ανάρτηση του ότι τον «χτύπησε» ο κορονοϊός

Χτυπημένος από τον κορονοϊό έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας.

Ο πρώην βουλευτής είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, ενώ πέντε ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Μπήκε για νοσηλεία στο «Σισμανόγλειο» στις 24 με 25 Απριλίου και από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί.

Όταν, μάλιστα, διαγνώστηκε με κορονοϊό, ο Θεόδωρος Κατσανέβας γνωστοποίησε ότι νοσεί μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Click4more: Θεόδωρος Κατσανέβας: Τραγική σύμπτωση – Πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά τον Κρεμαστινό

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Κατσανέβα:

«Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι, από την Δευτέρα 19 Απριλίου έχω διαγνωστεί με Covid-19 και παραμένω σε απομόνωση στο σπίτι με ήπια συμπτώματα. Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη.

Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορονοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα.

Είμαι αισιόδοξος και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ. Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid. Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν. Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές. Εκεί, όπως και στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, βρίσκεται το κύριο πρόβλημά μας και εκεί πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή και την εθνική μας εγρήγορση.

Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για υποκλοπές: «Η αντιπολίτευση θέλει να μετατρέψει τη χώρα σε απέραντο δικαστήριο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για μετρήσιμη βελτίωση σε μισθούς και απασχόληση, ενώ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων επεσήμανε ότι «δε θα κάνουμε το δικαστήριο στα τηλεοπτικά παράθυρα»
Παύλος Μαρινάκης
33
Μεταναστευτικό: Αυστηρότερες διαδικασίες με screening, ταχύτερη εξέταση αιτήσεων και στενότερη σύνδεση ασύλου – επιστροφών
Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου – Αιχμές Πλεύρη κατά ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς για τη στάση τους στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς
Πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη
ΠΑΣΟΚ: Με ομιλία Ανδρουλάκη ανοίγει την Παρασκευή το 4ο Τακτικό Συνέδριο, παρεμβάσεις από Παπανδρέου και Βενιζέλο – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Το τριήμερο 27 έως 29 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο θα κινηθεί σε άξονες προγράμματος, οργανωτικής ανασυγκρότησης και πολιτικής στρατηγικής, με παρεμβάσεις Παπανδρέου και Βενιζέλου το Σάββατο και την εκλογή νέων οργάνων να κλείνει τις εργασίες
Νίκος Ανδρουλάκης
Μήνυμα ενότητας από τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά ενός κόσμου που αλλάζει από τα μικρά του κομματικού μικρόκοσμου
Ο πρωθυπουργός, από το υπουργικό συμβούλιο, συνέδεσε τη διεθνή αστάθεια με την ανάγκη εσωτερικής συνοχής, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει παρούσα σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα
Κυριάκος Μητσοτάκης