Πολιτική

Θεοφάνεια: Η φωτογραφία από τον Πειραιά που θα συζητηθεί!

Τους περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή; Ήλπιζαν ότι θα αλλάξουν γνώμη και έρθουν; Ή άφησαν επίτηδες τα αντικείμενα που θα δείτε σε δημόσια θέα για να στείλουν άλλο ένα μήνυμα από την Μητρόπολη Πειραιά στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Προεδρικό Μέγαρο;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι απουσίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου από την τελετή των Θεοφανείων στον Πειραιά ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και μάλιστα και στην δήλωση που έκανε αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων κάλεσε τον πρωθυπουργό να… μετανοήσει.

Έτσι αφέθηκαν σε ένα καφάσι παραπεταμένοι οι ξύλινοι δείκτες για τις θέσεις των επισήμων, αφού κανείς από όσους αναφέρονται δεν ήταν στο πρώτο λιμάνι της χώρας….

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 9
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 166