Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεοπεφτάτου: Δεν είναι φωτογραφικές οι 5 τροπολογίες που έφερα στη Βουλή

Θεοπεφτάτου: Δεν είναι φωτογραφικές οι 5 τροπολογίες που έφερα στη Βουλή

«Η Βουλή είναι ανοικτή και οι τροπολογίες που κατέθεσα δεν είναι φωτογραφικές, αφορούν πολλούς και επιλύουν τεχνικά θέματα», ανέφερε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την ενέργειά της να καταθέσει χθες 5 βουλευτικές τροπολογίες σχετικά που αφορούν την εκλογική της περιφέρεια την Κεφαλονιά.

Η κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μετά τα επικριτικά σχόλια που υπήρξαν από την ενέργειά της αυτή, έδωσε σήμερα με δηλώσεις της εξηγήσεις, υποστηρίζοντας ότι τα θέματα αυτά των τροπολογιών είναι συνέχεια νομοθετικής επίλυσης σε μια σειρά από προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά και μάλιστα είχε υπάρξει μεγάλη σε προγενέστερο χρόνο επεξεργασία τους από τις τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου για να έρθουν να επιλυθούν με αυτές τις τροπολογίες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι τις κατέθεσε σε ένα απολύτως σχετικό νομοσχέδιο καθώς την Κύρωση της Σύμβασης με το Αζερμπαϊτζάν την φέρνει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων γιατί έρχονται τώρα σε προεκλογικά άτυπα χρονική στιγμή, θέματα που αφορούν τους σεισμούς του 2014 και 2015 ανέφερε ότι δεν είναι οι πρώτες ρυθμίσεις αλλά συνέχεια μιας σειράς προηγούμενων θεμάτων που λύνουμε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις