Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Αναλαμβάνουμε ευθύνη στα δύσκολα, μας ενώνει το παρόν και το μέλλον

"Αναλαμβάνουμε ευθύνη στα δύσκολα, γιατί πάντα η αριστερά ήταν για τα δύσκολα" τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, λίγες μέρες μετά τον ορισμό του ως υπουργό Τουρισμού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε πως «σήμερα για να βγει η χώρα οριστικά από την κρίση χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη και κυρίως να προωθηθεί άμεσα μία πραγματικά προοδευτική ατζέντα σε όλους τους τομείς πολιτικής»

«Για αυτό αναλαμβάνουμε ευθύνες στα δύσκολα. Γιατί πάντοτε η αριστερά ήταν για τα δύσκολα. Για αυτό αφήσαμε στην άκρη υπαρκτές διαφορές μας για το παρελθόν και για πολιτικές που ασκήθηκαν. Αυτό που μας ενώνει είναι το παρόν και το μέλλον για την ανάγκη ανάδειξης μιας προοδευτικής ταυτότητας με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο. Μιας σύγχρονης αριστερής πρότασης διακυβέρνησης, σε Ελλάδα και Ευρώπη» αναφέρει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
35
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης