Πολιτική

Θερμό κλίμα και ευχαριστίες στη συνάντηση Σακελλαροπούλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο το πρωί της Πέμπτης (25/01/2024).

Ο Ελπιδοφόρος ενημέρωσε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου,ο οποίος την ενημέρωσε για τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής, την ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της Προεδρικής Φρουράς στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821 και ανανέωσε την πρόσκληση για παρουσία των Ευζώνων και στους φετινούς εορτασμούς.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επεσήμανε ότι η Αρχιεπισκοπή διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της συνεκτικότητας και της ταυτότητας της ελληνικής διασποράς στην Αμερική και τόνισε ότι η διαχρονική παρουσία της Προεδρικής Φρουράς στις εκδηλώσεις της ομογένειας αποσκοπεί στην προβολή της ιστορίας και των αξιών του ελληνισμού και στην ενίσχυση του δεσμού του αποδήμων Ελλήνων με τη μητέρα πατρίδα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σάββας Τσίβικος, η αντιπρόεδρος της Ελληνορθόδοξης Φιλόπτωχης Εταιρείας Αννίτα Καρταλοπούλου, ο επιχειρηματίας Στηβ Ζερβούδης και ο πατήρ ‘Αλεξ Καρλούτσος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Μισθολογική διαφάνεια, νέοι κανόνες στις προσλήψεις και προκηρύξεις ανεξαρτήτως φύλου – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Ο υποψήφιος θα γνωρίζει πριν από τη συνέντευξη το ύψος ή το εύρος του μισθού, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν στοιχεία για τη μισθολογική δομή της επιχείρησης
Εργαζόμενοι, συνέντευξη
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης