Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Άκης Σκέρτσος

Θετικός στον κορονοϊό ο Άκης Σκέρτσος

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Ο Άκης Σκέρτσος ανέφερε στην ανάρτησή του πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ενόχληση στο λαιμό και βήχας. Είναι το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, μέσα σε λίγες μέρες, “μέσα” στο Μαξίμου και πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι είχε κολλήσει και ο γιος του, Κωνσταντίνος. 

Παράλληλα, ο Άκης Σκέρτσος παρότρυνε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να το κάνουν, όπως επίσης και την αναμνηστική δόση.

Η ανάρτηση

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολιασμού τους, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανέφερε στην ενημέρωσή προς τους δημοσιογράφους πως «όλοι θα ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο που επιβάλλεται από αυτές τις περιπτώσεις. Ο κ. Σκέρτσος δεν ήρθε σήμερα σε επαφή με τον πρωθυπουργό. Θα κάνουμε ότι μας υποδείξει ο ΕΟΔΥ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις