Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θόδωρος Ρουσόπουλος: Αποκάλυψε στo Tlive το ιδιαίτερο δώρο που κάνει στη σύζυγό του, κάθε Πρωτοχρονιά

Θόδωρος Ρουσόπουλος: Αποκάλυψε στo Tlive το ιδιαίτερο δώρο που κάνει στη σύζυγό του, κάθε Πρωτοχρονιά

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έδωσε μια ξεχωριστή γιορτινή συνέντευξη στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τα ωραιότερα Χριστούγεννα που πέρασε σαν παιδί, αλλά αποκάλυψε και το ιδιαίτερο και συναισθηματικό δώρο που κάνει κάθε Πρωτοχρονιά στη σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα. Ο δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε και τι έχει πει να κάνουν τα παιδιά του όταν φύγει από τη ζωή.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος άνοιξε την καρδιά του στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Tlive του Alpha, ανέσυρε από τη μνήμη του τα πιο ωραία Χριστούγεννα που πέρασε ως παιδί, αλλά αποκάλυψε ότι κάνει το ίδιο ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο στη σύζυγό του, δημοσιογράφο, Μάρα Ζαχαρέα εδώ και 34 χρόνια.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος γύρισε πίσω στα παιδικά του χρόνια και θυμήθηκε τα πιο όμορφα Χριστούγεννά του: «Σαν παιδί, τα πιο ωραία μου Χριστούγεννα, ήταν το 1970. Γεννήθηκα στην Κυπαρισσία, ο πατέρας μου ήταν τότε αγροτικός διανομέας, είχε τελειώσει γρήγορα την δουλειά του ένα απόγευμα και μου είπε να πάμε να κόψουμε δέντρο για να το στολίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που στολίστηκε Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πήγαμε μαζί έξω από την πόλη σε ένα μικρό δασάκι και θυμάμαι ότι κόψαμε ένα μικρό κυπαρισσάκι. Το στολίσαμε και μου φάνηκε θεόρατο, αν και δεν νομίζω να ήταν πάνω από δυο μέτρα».

 

Το ξεχωριστό δώρο που κάνει στη σύζυγό του κάθε Πρωτοχρονιά

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Tlive ότι εδώ και 34 χρόνια κάνει κάθε Πρωτοχρονιά το ίδιο ιδιαίτερο δώρο στη σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα. Ο δημοσιογράφος και πολιτικός εξήγησε πως: «πέραν κάποιων κλασικών επετείων ή όταν γεννιέται ένα παιδί, ένα δεύτερο παιδί που φροντίζεις να κάνεις ένα δώρο που είναι συμβολικό και το θυμάται ο άλλος, αυτό που για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία είναι το δώρο που σκέφτηκα την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε».

Στη συνέχεια αποκάλυψε το ποιο είναι το εν λόγο δώρο. «Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τέλος του 1989, βλέπω ένα ανθοπωλείο ανοιχτό, μπαίνω μέσα και παίρνω ένα μπουκέτο από αυτά που λέμε μανουσάκια και μυρίζουν πάρα πολύ ωραία ή ζουμπούλια τα λένε. Από τότε 34 Πρωτοχρονιές τώρα, αυτό είναι το δώρο που της κάνω σταθερά κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αποκάλυψε και τι έχει ζητήσει από τα παιδιά του να κάνουν όταν φύγει από τη ζωή. «Έχω πει στα παιδιά μου εάν φύγω εγώ πρώτος, όπως συμβαίνει συνήθως γιατί οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές, να μην ξεχνούν να βάζουν τη μάνα τους να με θυμάται τουλάχιστον εκείνη την ημέρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις