Πολιτική

Θρίλερ δίχως τέλος! “Δεν τελείωσε η επανακαταμέτρηση” λέει ο Κουρουμπλής!

Αντιδρά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος τονίζει πως... τίποτα δεν τελείωσε σχετικά με την τελευταία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα Βουλή.

Περίπου τέτοια ώρα (σ.σ. λίγο πριν τις 19:00 δηλαδή) πριν μία εβδομάδα, στις 07.07.2019, όλη η χώρα περίμενε με αγωνία τα πρώτα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Λίγο μετά βγήκαν, η ΝΔ θριάμβευσε με αυτοδυναμία, οι πίνακες καταρτίστηκαν, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκηγς ορκίστηκε, το υπουργικό σχηματίστηκε, οι υπουργοί ορκίστηκαν! Όλα άλλαξαν σα να λέμε, εκτός από ένα: Την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικούν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής και Θανάσης Παπαχριστόπουλος!

Ο Κουρουμπλής και… το θρίλερ

Ο δεύτερος επικράτησε με έξι ψήφους, ο πρώτος έκανε ένσταση και ζήτησε επανακαταμέτρηση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το “φως” της δημοσιότητας, έβγαλαν ξανά νικητή τον κ. Παπαχριστόπουλο.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών“, υποστηρίζει μιλώντας στο newsit.gr ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα Αθηνών!

Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα καθώς επίσης και πέντε τμήματα με βρεγμένς κάλπες (!) στα οποία δεν έγινε η επανακαταμέτρηση! Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαδικασία της επανακαταμέτρησης θα γίνει αύριο, Δευτέρα 15.07.2019.

Όπως προαναφέραμε, την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο εκλογοδικείο και κάπως έτσι να… συνεχιστεί το θρίλερ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Εμμανουήλ Καραλή: «Με ένα ακόμα τεράστιο άλμα, πέτυχες να μας σηκώσεις μαζί σου ψηλά, μπράβο Μανόλο!»
«Συνέχισε να κατακτάς τους στόχους που θέτεις και κράτα για πάντα εκείνο το χαμόγελό σου, που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία», τονίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει και στους ηθικούς αυτουργούς»
Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση με αναστολή στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται με αιχμηρή δήλωση
Ο Αντώνης Σαμαράς 2
Πόπη Σεμερτζίδου: Δεσμεύονται Ferrari, Porsche, 30 αυτοκίνητα και 11 ακίνητα από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Το όνομα της έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Το πολυσέλιδο πόρισμα που κατέθεσε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Πόπη Σεμερτζίδου 198