Πολιτική

Θρίλερ δίχως τέλος! “Δεν τελείωσε η επανακαταμέτρηση” λέει ο Κουρουμπλής!

Αντιδρά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος τονίζει πως... τίποτα δεν τελείωσε σχετικά με την τελευταία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα Βουλή.

Περίπου τέτοια ώρα (σ.σ. λίγο πριν τις 19:00 δηλαδή) πριν μία εβδομάδα, στις 07.07.2019, όλη η χώρα περίμενε με αγωνία τα πρώτα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Λίγο μετά βγήκαν, η ΝΔ θριάμβευσε με αυτοδυναμία, οι πίνακες καταρτίστηκαν, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκηγς ορκίστηκε, το υπουργικό σχηματίστηκε, οι υπουργοί ορκίστηκαν! Όλα άλλαξαν σα να λέμε, εκτός από ένα: Την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικούν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής και Θανάσης Παπαχριστόπουλος!

Ο Κουρουμπλής και… το θρίλερ

Ο δεύτερος επικράτησε με έξι ψήφους, ο πρώτος έκανε ένσταση και ζήτησε επανακαταμέτρηση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το “φως” της δημοσιότητας, έβγαλαν ξανά νικητή τον κ. Παπαχριστόπουλο.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών“, υποστηρίζει μιλώντας στο newsit.gr ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα Αθηνών!

Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα καθώς επίσης και πέντε τμήματα με βρεγμένς κάλπες (!) στα οποία δεν έγινε η επανακαταμέτρηση! Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαδικασία της επανακαταμέτρησης θα γίνει αύριο, Δευτέρα 15.07.2019.

Όπως προαναφέραμε, την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο εκλογοδικείο και κάπως έτσι να… συνεχιστεί το θρίλερ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3
Σε κίνδυνο τα ενεργειακά πρότζεκτ που προωθεί η Ελλάδα με το Ισραήλ μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
Η κλιμάκωση του πολέμου θα ανατρέψει την παγκόσμια ισορροπία, με τον φόβο για νέα ενεργειακή κρίση να χτυπά «κόκκινο συναγερμό» διεθνώς
ΚΥΣΕΑ 4