Πολιτική

Θρήνος στη Νέα Δημοκρατία – Πέθανε ο πρώην βουλευτής Γεώργιος Βουρδουμπάς

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Βουρδουμπάς, σκορπίζοντας θλίψη στο κυβερνών κόμμα.

Ποιος ήταν ο Γεώργιος Βουρδουμπάς

Γεννήθηκε στη Θήβα το 1947 και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Γιος του πρώην Βουλευτή Δημητρίου Βουρδουμπά, διατέλεσε το 1990 περιφερειάρχης Αττικής και δύο χρόνια αργότερα Πρόεδρος στον Οργανισμό Βάμβακος. Το 1993 εντάχθηκε στην Πολιτική Άνοιξη.

Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην βοιωτού βουλευτή ΝΔ Γεωργίου Βουρδούμπα, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Κυριακή 27 Ιουνίου. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του κόμματος Γεώργιο Βουρδουμπά.

Ο Γεώργιος Βουρδούμπας ήταν δικηγόρος με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Εκλέχθηκε βουλευτής τον Ιούνιο του 1985. Το 1990 διορίστηκε περιφερειάρχης Αττικής και δύο χρόνια αργότερα Πρόεδρος στον Οργανισμό Βάμβακος.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ποτέ δεν θα δώσει λύσεις – Δεν αντέχω να ξαναμπώ σε τρένο
«Το όνομα του κόμματος και η ημερομηνία των επίσημων ανακοινώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, διότι δεν είναι προσωπική απόφαση, θα είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχω ενεργά»
Μαρία Καρυστιανού 65
Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε Ελλάδα και Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα – Αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζουν οι δύο χώρες
Στο «Συμβούλιο Ειρήνης» προβλέπεται να συμμετέχουν 25 χώρες, ανάμεσά τους και κράτη που είχαν λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης