Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι απαντά ο Βαρουφάκης για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Γαλλίας

Τι απαντά ο Βαρουφάκης για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Γαλλίας
photo intime

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δίνει την δική του απάντηση για το επεισόδιο με τον αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Παρισίου.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε για το περιστατικό στο προσωπικό του site με τίτλο “ ένα μικρό δράμα στο αεροδρόμιο του Παρισίου που πολλά λέει για την κατάσταση στην Ευρώπη μας”.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης “Γάλλος αστυνομικός, αφού έλεγξε και επέστρεψε το διαβατήριο μου, για ακατανόητο λόγο, με έσπρωξε. Όταν διαμαρτυρήθηκα πέρασε στην κατάχρηση εξουσίας: μου απέσπασε το διαβατήριο και αρνήθηκε να μου το επιστρέψει. Έπρεπε να απαιτήσω την παρουσία ανωτέρου του ώστε να τερματιστεί το μικρό αυτό δράμα”.

https://youtu.be/HGgPK0QrNLk

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό κατέθεσε μήνυση στις γαλλικές αρχές για το συμβάν ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “με διασκέδασε η είδηση ότι ο αστυνομικός-δράστης προτίθεται να με μηνύσει με την σειρά του”. Διαβάστε εδώ τι λέει αναλυτικά ο κ. Βαρουφάκης για το συμβάν.

Τέλος ανακοινώνεται σήμερα η συνεργασία του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας με το DiEM25-ΜέΡΑ25 με την κοινή ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και του ηγέτη των εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις