Πολιτική

Τι δήλωσε στο πόθεν έσχες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το 2018 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο πόθεν έσχες του είχε δηλώσει:

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε συνολικά για το 2018 συνολικά εισοδήματα 199.059 ευρώ  εκ των οποίων τα 150 χιλιάδες ευρώ προήλθαν από δάνειο που έλαβε. Από τα υπόλοιπα 1.884,85 ευρώ προήλθαν από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, 10.000 ευρώ από ακίνητα, 35.964, 24 ευρώ ήταν το φορολογητέο ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης, ενώ 1.159,56 ευρώ προήλθαν από άλλες περιπτώσεις.

Η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι δήλωσε εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες ύψους 41.346,24 ευρώ, 30.500 ευρώ από ακίνητα και 4,1 ευρώ από μερίσματα και τόκους.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε κάτοχος μεριδίων αποτίμησης 16.322, 44 δολαρίων ΗΠΑ και 7.748,42 ευρώ. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού δηλώνει για το 2018 τρεις θυρίδες σε τράπεζα οι οποίες είχαν μισθωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά στις καταθέσεις ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες ύψους 1.081 ευρώ και 547 δολαρίων στις ΗΠΑ. Η κα Γκραμπόφσκι δηλώνει σε ελληνικές και ξένες τράπεζες καταθέσεις ύψους 182 χιλιάδων 940 δολαρίων ΗΠΑ, 285.751 ευρώ ενώ μηδενικοί είναι λογαριασμοί που διατηρούσε σε ελβετικό φράγκο.

Ακίνητα

Συνολικά 32 καταγραφές σημειώνονται στο πεδίο της ακίνητης περιουσίας της δήλωσης του κ. Μητσοτάκη και της κας Γκραμπόφσκι. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει μεταξύ άλλων τρεις  μονοκατοικίες, μία 196 τετραγωνικών στη Γλυφάδα, μία 169 τετραγωνικών επίσης στη Γλυφάδα  και μία 733 τετραγωνικών στα Χανιά σε Γλυφάδα και Χανιά.

Η κα Γκραμπόφσκι δηλώνει μονοκατοικία 520 τ.μ στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαμέρισμα  240 τ.μ στην Αθήνα, μονοκατοικία 415 τ.μ στις Κυκλάδες ενώ το ζεύγος δηλώνει αρκετές δενδροκαλλιέργειες και καλλιεργείς στην Κρήτη και στις Κυκλάδες.

Όσον αφορά στα οχήματα ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ιδιοκτήτης ενός φορτηγού και 4 ΙΧ ενώ η κα Γκραμπόφσκι δηλώνει στην κατοχή της 2 Ι.Χ. Τέλος ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει συμμετοχή στην επιχείρηση Κήρυξ Χανιών ενώ η κα Γκραμπόφσκι δηλώνει τη συμμετοχή της στις επιχειρήσεις ZEUS& ΔΙΟΝΕ Α.Ε και στην Μ.ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Δείτε αναλυτικά το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page MITSOTAKIS KYRIAKOS   page

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 111
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 16
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 7
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα