Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τι… «είδε» ο Μητσοτάκης στον Έβρο (video)

Τι… «είδε» ο Μητσοτάκης στον Έβρο (video)

Μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέφερε το τι… είδε στον Έβρο όπου βρέθηκε χθες (03.03.2020) με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφού επέλεξε 10 φωτογραφίες από την επίσκεψή του στον Έβρο μαζί με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι και τον πρωθυπουργό της Κροατίας (και προεδρεύων της ΕΕ) Μάριο Πλένκοβιτς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στα stories του και δυο μικρά video.

Το ένα δείχνει τι… είδαν ο Έλληνας πρωθυπουργός και η ηγεσία της Ε.Ε. από το ελικόπτερο που τους «πέταξε» πάνω από τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στον Έβρο και το δεύτερο είναι από την παρουσίαση που έγινε για να δουν οι Ευρωπαίοι τα αντικείμενα που πετούσαν άτομα από την πλευρά της Τουρκίας στους Έλληνες αστυνομικούς και στρατιωτικούς που δεν τους άφηναν να περάσουν τα σύνορα.  

«Καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ την κυριαρχία της χώρας μου. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα προσφέρει μία σπουδαία υπηρεσία στην Ευρώπη, γιατί τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα τα προστατεύσουμε», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύοντας τις 10 φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ε.Ε. στον Έβρο.

https://www.instagram.com/p/B9SJE3MDEka/

Σε άλλο post, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέβασε φωτογραφίες από την περιοδεία που είχε κάνει νωρίτερα στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και τους Κήπους. «Από τον Έβρο στέλνουμε ηχηρό μήνυμα: η Ελλάδα δεν εκβιάζεται από κανέναν που θέλει να χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις