Πολιτική

Τι έκαναν Μπακογιάννης – Γερουλάνος σε εστιατόριο στην Αθήνα;

Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 29.05.2019, οι μέχρι πριν λίγες μέρες... αντίπαλοι για τον Δήμο της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και Παύλος Γερουλάνος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κώστας Μπακογιάννης πέρασε… θριαμβευτικά στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Αθηναίων, όπου θα συναντήσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο… τρίτος στην κατάταξη, Παύλος Γερουλάνος, πάντως συναντήθηκε με τον κ. Μπακογιάννη σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Τι είπαν Μπακογιάννης – Γερουλάνος

Παύλος Γερουλάνος και Κώστας Mπακογιάννης συναντήθηκαν, λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης, 29.05.2019, εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ραντεβού δόθηκε σε εστιατόριο πέριξ του Συντάγματος και ζητήθηκε από τον κ. Μπακογιάννη, με τον κ. Γερουλάνο ν’ ανταποκρίνεται στο αίτημά του. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές, «η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην Αθήνα και τις προοπτικές της».

Μέχρι στιγμή, πάντως, ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν έχει υποβάλλει αντίστοιχο αίτημα για συνάντηση από τον κ. Γερουλάνο, με συνεργάτες του ν’ αναφέρουν στο newsit.gr ότι εάν το πράξει, ο κ. Γερουλάνος θ’ ανταποκριθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 5
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 36
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38