Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι έκαναν Μπακογιάννης – Γερουλάνος σε εστιατόριο στην Αθήνα;

Μπακογιάννης
Φωτογραφίες από: Intime

Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 29.05.2019, οι μέχρι πριν λίγες μέρες… αντίπαλοι για τον Δήμο της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και Παύλος Γερουλάνος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης πέρασε… θριαμβευτικά στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Αθηναίων, όπου θα συναντήσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο… τρίτος στην κατάταξη, Παύλος Γερουλάνος, πάντως συναντήθηκε με τον κ. Μπακογιάννη σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Τι είπαν Μπακογιάννης – Γερουλάνος

Παύλος Γερουλάνος και Κώστας Mπακογιάννης συναντήθηκαν, λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης, 29.05.2019, εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ραντεβού δόθηκε σε εστιατόριο πέριξ του Συντάγματος και ζητήθηκε από τον κ. Μπακογιάννη, με τον κ. Γερουλάνο ν’ ανταποκρίνεται στο αίτημά του. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές, «η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στην Αθήνα και τις προοπτικές της».

Μέχρι στιγμή, πάντως, ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν έχει υποβάλλει αντίστοιχο αίτημα για συνάντηση από τον κ. Γερουλάνο, με συνεργάτες του ν’ αναφέρουν στο newsit.gr ότι εάν το πράξει, ο κ. Γερουλάνος θ’ ανταποκριθεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις