Πολιτική

Τι γινόταν στο Μαξίμου όσο περίμεναν τον Κλάους Ρέγκλινγκ (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ, υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης (12.05.2021).

Όσο οι προετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου για την άφιξη του Ρέγκλινγκ, ο μοναδικός που έμεινε… ανεπηρέαστος από ό,τι συνέβαινε γύρω του, ήταν ο Peanut.

skylosMaximou

Ο αδέσποτος σκύλος, που υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό πριν από περίπου ένα μήνα και έγινε ο πρώτος πρωθυπουργικός σκύλος της χώρας, είχε όρεξη για παιχνίδι, και κάποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

skylosMaximou skylosMaximou

Υπενθυμίζουμε ότι τον Peanut φρόντιζε η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. «Στα 21 χρόνια που είμαι ενεργή εθελόντρια στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχω κάνει εκατοντάδες υιοθεσίες. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έβαζα την υπογραφή μου στο Μέγαρο Μαξίμου δίπλα στην υπογραφή του Πρωθυπουργού μας για την υιοθεσία του Peanut, του πρώτου αδέσποτου σκύλου που γίνεται κάτοικος Μαξίμου! Ο κ. Πρωθυπουργός μας υποδέχθηκε πολύ φιλικά και ο Peanut έτρεχε από αγκαλιά σε αγκαλιά και μοίραζε φιλιά. Ενθουσιάστηκε δε με το χαλί στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Για εμάς που έχουμε δώσει τη ζωή μας τόσα χρόνια και έχουμε πολεμηθεί τόσο πολύ είναι μία πολύ μεγάλη αναγνώριση. Τους ευχόμαστε από τη καρδιά μας να έχουν μια καλή ζωή», είχε δηλώσει η παλαιότερη εθελόντρια της ΖΕΗ, Αρτεμισία Παπαγιαννοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ταλαντεύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην επιστροφή Τσίπρα - Το άνοιγμα Ζαχαριάδη για ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι διαψεύσεις  Φάμελλου
Οι χαμηλές δημοσκοπικές επιδόσεις, τα σενάρια πρόωρων εκλογών και η κινητικότητα γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό εντείνουν τις διεργασίες για την επόμενη ημέρα
Φάμελλος, Τσίπρας, Ζαχαριάδης
Νίκος Ανδρουλάκης: Συμμορία στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, που δημιουργεί συνθήκες παρακμής
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην οικονομία και διάβρωση του Κράτους Δικαίου, αντιτάσσοντας το «ολοκληρωμένο προοδευτικό πρόγραμμα» του κόμματός του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
5
Μάξιμος Χαρακόπουλος: Δεν μπορεί να είμαστε στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα κάποιοι να μην εμφανίζονται
«Δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται οι διαφορετικές απόψεις», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, απορρίπτοντας την ευκολία των χαρακτηρισμών περί «ανταρτών» και «διαφωνούντων»
Μάξιμος Χαρακόπουλος