Πολιτική

Τι λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός για το επεισόδιο με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Γ. Ψαριανός παραδέχεται ότι υπήρξε "έντονος διαξιφισμός" όχι όμως "βρισίδια ή απειλές".

Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο με τον Σταύρο Θεοδωράκη δίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός κάνει λόγο για “κατά φαντασία επεισόδιο”. Ωστόσο παραδέχεται ότι υπήρξε “έντονος διαξιφισμός” στον διάδρομο της Βουλής ανάμεσα στον ίδιο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή την ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού και “κάποια αβάσιμα” που -κατά τον ανεξάρτητο βουλευτή- είπε ο κ. Θεοδωράκης.

“Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ. Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα. Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το “καθένας τώρα το δρόμο του”, από τον Σταύρο Θεοδωράκη”, αναφέρει ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μάλιστα επιχειρώντας να κατεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους ο κ. Ψαριανός συμπληρώνει: “Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Εμείς κυράτσες δεν είμαστε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16