Πολιτική

Τι λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός για το επεισόδιο με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Γ. Ψαριανός παραδέχεται ότι υπήρξε "έντονος διαξιφισμός" όχι όμως "βρισίδια ή απειλές".

Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο με τον Σταύρο Θεοδωράκη δίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός κάνει λόγο για “κατά φαντασία επεισόδιο”. Ωστόσο παραδέχεται ότι υπήρξε “έντονος διαξιφισμός” στον διάδρομο της Βουλής ανάμεσα στον ίδιο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή την ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού και “κάποια αβάσιμα” που -κατά τον ανεξάρτητο βουλευτή- είπε ο κ. Θεοδωράκης.

“Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ. Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα. Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το “καθένας τώρα το δρόμο του”, από τον Σταύρο Θεοδωράκη”, αναφέρει ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μάλιστα επιχειρώντας να κατεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους ο κ. Ψαριανός συμπληρώνει: “Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Εμείς κυράτσες δεν είμαστε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 6
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5