Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Σχοινά για τις επιπτώσεις του κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τηλεδιάσκεψη με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι πολύπλευρες επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και οι στρατηγικές αντιμετώπισής τους, με συντονισμένες δράσεις και μέτρα για τη δυναμική επανεκκίνηση των οικονομιών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη στήριξης του τουρισμού, τομέα ιδιαίτερα κρίσιμου για την ελληνική οικονομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς