Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη Μέρκελ για προσφυγικό και Τουρκία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η επικοινωνία έγινε με αντικείμενο την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το προσφυγικό.

Όπως αναφέρεται από το Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκε το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα καθώς επίσης και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο ενόψει της προσεχούς Έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Το τηλεφώνημα αυτό έγινε λίγο μετά την επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και την δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αν η Τουρκία σταματήσει να προκαλεί, τότε η Ελλάδα είναι ανοικτή σε διάλογο για το ένα και μόνο ζήτημα που υπάρχει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Σουφλιάς: Ο σαρακατσάνος πολιτικός και παραλίγο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στη μεταπολίτευση
Ο Γιώργος Σουφλιάς, ένα από τα ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της μεταπολιτευτικής πολιτικής σκηνής, «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών από τη ζωή
Γιώργος Σουφλιάς 5
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης