Πολιτική

Τηλεφώνημα Γεννηματά σε Βενιζέλο για περαστικά

Μπορεί οι σχέσεις τους να βρίσκονται σε κάκιστο σημείο μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να θέσει, ουσιαστικά, εκτός κόμματος τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά όταν μπαίνει στη μέση θέμα υγείας, τα… τσεκούρια του πολέμου θάβονται.

Η Φώφη Γεννηματά τηλεφώνησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση μετά την εγχείρηση που έκανε εσπευσμένα στο μάτι του.

Το τηλεφώνημα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, σημειώνοντας πως το Κίνηλα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον κ. Βενιζέλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη (12.06.2019) καθώς υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η επέμβαση πήγε καλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται άμεσα να πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
8
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος