Πολιτική

Τηλεφώνημα Γεννηματά σε Βενιζέλο για περαστικά

Μπορεί οι σχέσεις τους να βρίσκονται σε κάκιστο σημείο μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να θέσει, ουσιαστικά, εκτός κόμματος τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά όταν μπαίνει στη μέση θέμα υγείας, τα… τσεκούρια του πολέμου θάβονται.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Φώφη Γεννηματά τηλεφώνησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση μετά την εγχείρηση που έκανε εσπευσμένα στο μάτι του.

Το τηλεφώνημα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, σημειώνοντας πως το Κίνηλα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον κ. Βενιζέλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη (12.06.2019) καθώς υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η επέμβαση πήγε καλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται άμεσα να πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας από την Κρήτη: Πόλεμος στα καρτέλ, στήριξη στην Ελλάδα του μόχθου
Με αιχμές για την ακρίβεια, τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης και τους «αγρότες Κολωνακίου», ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε από τη Γέργερη την προστασία της κοινωνίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση στο επίκεντρο των πολιτικών του δεσμεύσεων
Αλέξης Τσίπρας
Νάντια Γιαννακοπούλου στο newsit.gr: «Ο Τσίπρας είναι ευκολάκι για τον Μητσοτάκη» – «Όχι» σε συγκυβέρνηση με ΝΔ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανοίγει τα χαρτιά της στο vidcast «No Filters» και την Κατερίνα Σερέτη για τις εκλογές, τη διεύρυνση, τις συνεργασίες, την οικονομία, τα εθνικά θέματα και τον σεξισμό στην πολιτική
Νάντια Γιαννακοπούλου στο newsit.gr: «Ο Τσίπρας είναι ευκολάκι για τον Μητσοτάκη» – «Όχι» σε συγκυβέρνηση με ΝΔ 15