Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Tηλεφώνημα συμπαράστασης Παπανδρέου σε Σημίτη, με αναφορές στο “βρώμικο ’89”

Tηλεφώνημα συμπαράστασης Παπανδρέου σε Σημίτη, με αναφορές στο “βρώμικο ’89”
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε την Πέμπτη (15.11.2018) τηλεφωνικά με τον Κώστα Σημίτη και του εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του.

Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου επεσήμαναν πως πρόκειται για γελοία και άθλια προσπάθεια επανάληψης του “βρώμικου ’89”.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (14.11.2018), με έγγραφο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, διατάχθηκε άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελλάδα σε πρώτη φάση, του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης Σημίτη, του αδελφού του Σπύρου και δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεών του, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Βαγγέλη Μαλέσιου.

Τετ – α – τετ Φώφη – Σημίτη

Την ερχόμενη Δευτέρα (19.11.2018) η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά θα έχει συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δεξιές και ακροδεξιές παραφυάδες του δεν έχουν το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να σταθούν απέναντι στη Δημοκρατική Παράταξη.

Γι’ αυτό επιλέγουν τη λάσπη. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ”, ανέφερε σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις