Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Όσοι δεν είναι εντάξει με τα πόθεν έσχες θα χάσουν και την προκαταβολή!

«Ο νόμος είναι σαφής. Ή δεν τον έχουν διαβάσει κάποιοι, ή θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις» σχολίασε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο των Ρομά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είχε χτισθεί ένα “στόρυ” ότι εδώ η κυβέρνηση μαγειρεύει, μεθοδεύει, προωθεί τους δικούς της κλπ. Τώρα όμως, με την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα, καταρρέει όλο αυτό το παραμύθι, γιατί υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα της διαπλοκής που βολευόταν με τους συγκεκριμένους καναλάρχες, που στόχευε να ακυρωθεί η διαδικασία για να μην πληρώσουν κάποιοι» δήλωσε ο υπουργός, προσθέτοντας: «Κάποιοι θέλουν πάση θυσία να ακυρωθεί ο διαγωνισμός».

«Όσοι διαπιστωθεί, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και τον έλεγχο του πόθεν έσχες, ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, όλοι αυτοί θα χάσουν την προκαταβολή των αρκετών εκατομμυρίων» έκανε σαφές ο κ. Κουρουμπλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
Τα Ellinika Hoaxes «ακτινογραφούν» όσα είπε η Μαρία Καρυστιανού: Τι απαντούν για υδραζίνη, ξυλόλια και βιοσυντονισμό
Στο μικροσκόπιο οι αναφορές της για τα Τέμπη και την «Κβαντική Ιατρική» - Τι υποστηρίζει το fact-checking μέσο για το «λαμπίκο», την πυρόσφαιρα και τις επίμαχες ουσίες
Μαρία Καρυστιανού 13