Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: “Συνεννοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ!

Ο "πόλεμος" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες μαίνεται και δεν μοιάζει να... καταλαγιάζει. Το τελευταίο επεισόδιο γράφεται με νέα επίθεση από το Μαξίμου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Συνεννοηθείτε επιτέλους μεταξύ σας”! Αυτό λέει το Μαξίμου προς… Νέα Δημοκρατία μεριά, με αφορμή τα 246 εκατομμύρια ευρώ που έχει εισπράξει το δημόσιο μετά τον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπτόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, είχε δηλώσει πως το κόμμα θα επιστρέψει το εν λόγω ποσό όταν έρθει στην εξουσία, μία δήλωση -ωστόσο- που δεν φάνηκε να ενστερνίζεται η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με πολλούς να κάνουν λόγο για… άδειασμα.

Το Μέγαρο Μαξίμου, λοιπόν, “πατάει” σε αυτή την άτυπη… κόντρα και με ανακοίνωση που έχει τίτλο “Θα επιστρέψει η ΝΔ τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες; Γιατί δεν το λέει ευθέως;” αναφέρει τα εξής:

“Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά και με αμείωτο ενδιαφέρον τον κ. Δένδια να υπόσχεται στους καναλάρχες ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες, και τον κ. Κουμουτσάκο να τον αδειάζει, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.
Ωραία «Συμφωνία Αλήθειας»…
Ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους
“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 9
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 92
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως
Ο Μιχάλης Μπεκίρης αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Εν μέσω της αντιπαράθεσης για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης»
Μιχάλης Μπεκίρης 47