Πολιτική

Την αποπομπή Πολάκη ζητάει η κυβέρνηση μετά το «βούλωσέ το» στη Συρεγγέλα

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζητάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μετά τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της γραμματέα της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα.

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο MEGA κάλεσε τον Στέφανο Κασελλάκη να πάρει θέση για όσα είπε ο Παύλος Πολάκης και να του δείξει την πόρτα της εξόδου από το κόμμα.

«Έγινε χθες βράδυ ένα απαράδεκτο περιστατικό την παρουσία της κας Συρεγγέλα σε τηλεοπτικό σταθμό. Παρενέβη ο κ. Πολάκης και είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Δεν θέλω να τους επαναλάβω αλλά παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον κ. Πολάκη. Βέβαια αυτό το αίτημα έχει υποβληθεί καμία 15αρια φορές τα τελευταία χρόνια. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης αυτό σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συνολική συμπεριφορά γιατί δεν μπορεί να είμαστε α λα καρτ ευαίσθητοι», ήταν τα λόγια ου κυβερνητικού εκπροσώπου.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε εκπομπή στο Attica TV το βράδυ της Δευτέρας (15.7.24).

Μετά την παρέμβαση Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να βγει στον αέρα της εκπομπής για να απαντήσει. Αφού επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, εξαπέλυσε επίθεση και στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής και η οποία τον ρωτούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία που έκανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαδούρο – Το «καρφί» Μαρινάκη για τον Τσίπρα
«Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι με την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα οι πολίτες θα θυμηθούν τις στενές σχέσεις, τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ με το εν λόγω καθεστώς»
Ο Νικολάς Μαδούρο 14
Ο Αλέξης Τσίπρας καταδικάζει τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα: «Πρωτόγνωρη ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου»
«Η δε Ελλάδα μόνο κινδύνους διατρέχει όσο η σημερινή της κυβέρνηση εγκαταλείπει οριστικά την ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 26
Παύλος Μαρινάκης για Βενεζουέλα: «Αναμενόμενη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, εγείρει ερωτήματα η στάση του ΠΑΣΟΚ»
«Για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για μία ακόμα φορά, η ρηχότητα και οι ιδεοληψίες φαίνεται να κυριαρχούν έναντι της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις», συμπλήρωσε
Παύλος Μαρινάκης 37