Πολιτική

Την άρση της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου σε υπόθεση «συκοφαντικής δυσφήμισης», προτείνει στην ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπέρ της άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου φέρονται να ψήφισαν όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών».

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου που υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και αξιωματικός ε.α. του ΠΝ, για δυσφήμισή του μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για όσα δεν έκανε, ημίμετρα και ακοστολόγητες υποσχέσεις»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό μετά τις εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη - «Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα της ΝΔ έχει αρχίσει»
ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Τα μέτρα της ΔΕΘ σε δύο λεπτά: Από τον επενδυτικό λογαριασμό για τα νεογέννητα και το «Σπίτι μου 3» έως και τον κατώτατο των 1.000 ευρώ
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κωδικοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Τις επόμενες μέρες η εξειδίκευση των παρεμβάσεων
Μητσοτάκης, 90ή ΔΕΘ
Οι σπόντες Μητσοτάκη κατά Τσίπρα με ένα τραγούδι: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»
Ο πρωθυπουργός έθεσε και το πολιτικό διακύβευμα της «τρίτης τετραετίας», τονίζοντας ότι «δεν ονειρεύομαι μία από τα ίδια, αλλά μία χώρα που θα γίνεται καλύτερη και μαζί της θα γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι».
Κυριάκος Μητσοτάκης
9