Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Την Πέμπτη το πρώτο “καμπανάκι” της προκαταρκτικής για Γιάννο Παπαντωνίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ερχόμενη Πέμπτη το πρώτο καμπανάκι της προκαταρτικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου. Η πρεμιέρα της προκαταρτικής επιτροπής ορίσθηκε για τις 12 το μεσημέρι με ημερήσια διάταξη την εκλογή προεδρείου.

Νωρίτερα σήμερα με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση γνωστοποιήθηκαν τα 21 μέλη που θα συνθέσουν την προκαταρτική επιτροπή που θα ελέγξει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης Υπουργών για τις εξοπλιστικές συμβάσεις που αφορούν την περίοδο 2001-2004.
Τα «21» μέλη της Επιτροπής είναι από τη ΣΥΡΙΖΑ οι Θεόδωρος Δρίτσας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Συμεών Μπαλλής, Γιώργος Ντζιμάνης, Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Παπαφιλίππου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνος Παυλίδης και Γιώργος Τσόγκας. Από τη ΝΔ οι Θανάσης Δαβάκης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Τασούλας και Κώστας Τζαβάρας. Από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ανδρέας Λοβέρδος, από τη Χ.Α ο Γιάννης Λαγός, από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης. Από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την ΕΚ ο Γιάννης Σαρίδης και από το Ποτάμι ο Σπύρος Δανέλλης.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η πρώτη προθεσμία που έλαβε η επιτροπή για να υποβάλλει το πόρισμά της στην Ολομέλεια είναι η 28η Ιουνίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε