Πολιτική

Το απρόοπτο στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου [pics]

Ένα απρόοπτο στο οποίο επέδειξαν υπερβολικό ζήλο οι άνδρες της αστυνομίας έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας άνδρας με ένα μεγάλο χαρτόνι στα χέρια του βρέθηκε ανάμεσα στο άγημα που είχε παραταχθεί για να αποδώσει τιμές και στον κόσμο αλλά μόλις τον είδαν οι άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν να τον απομακρύνουν. Τελικά όπως αποδείχθηκε ο άνδρας ήθελε με έναν διαφορετικό τρόπο να εκφράσει τα συλληπητήριά του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6