Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το αυτονόητο: Με απόφαση Παυλόπουλου δεν θα γίνει η δεξίωση στο Προεδρικό

Το αυτονόητο: Με απόφαση Παυλόπουλου δεν θα γίνει η δεξίωση στο Προεδρικό
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Αυτό που είναι αυτονόητο σε μια μέρα εθνικού πένθους αποφάσισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Να ακυρώσει τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που επρόκειτο να γίνει σήμερα (24.07.2018) στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πως να γιορτάσει κανείς όταν τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της φωτιάς στη Ραφήνα; Η Ελλάδα ζει μια από τις χειρότερες μέρες της σύγχρονης Ιστορίας της. Θρηνεί το χαμό 24 ανθρώπων, ανάμεσά τους παιδιά και βρέφη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την καταστροφή από τις φωτιές στην Αττική. Αμέσως μετά, ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε το αυτονόητο: αποφάσισε την ματαίωση της καθιερωμένης δεξίωσης της 24ης Ιουλίου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επέστρεψε εσπευσμένα από την Μονεμβάσια λόγω των τελευταίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ –ΜΠΕ ο ΠτΔ καθ’ όλη τη διάρκεια της επιστροφής ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και με την αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις