Πολιτική

Το… backstage του πρώτου σποτ του Σαμαρά!

Την Τετάρτη το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, γυρίστηκε το σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα και αποτελεί το πρώτο της προεκλογικής περιόδου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο καιρός δεν βοηθούσε, καθώς το κύμα χιονιά επικρατούσε σε όλη τη χώρα, ωστόσο η ηλιοφάνεια που επικράτησε για λίγες ώρες το πρωινό της Τετάρτης έδωσε τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να κάνει ένα διάλειμμα απο το βαρύ προεκλογικό του πρόγραμμα.

Λίγα μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου, στο τέλος της Ηρώδου του Αττικού, απέναντι ακριβώς απο το Καλλιμάρμαρο, δόθηκε το ραντεβού με τους πιτσιρικάδες προκειμένου να γίνει το γύρισμα.

Τα παιδιά ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετα και άρχισαν αμέσως το παιχνίδι με την μπάλα. Συμφώνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς μπήκε απευθείας στο πλάνο κάνοντας το κοντρόλ με την μπάλα, το οποίο και πέτυχε με μία προσπάθεια, χωρίς να χρειαστεί να ξαναγυριστεί η σκηνή.

Στο χώρο βρέθηκαν και οι οικογένειες των παιδιών με τις οποίες συνομίλησε ο πρωθυπουργός για αρκετή ώρα, αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς έφυγε για την Χαλκίδα, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας μίλησε σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του.

Θοδωρής Δαφέρμος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 8
Η «δεξιά στροφή» Κασσελάκη, η έξοδος Τζάκρη και τα μηνύματα από τη ΝΔ
Η αποχώρηση της πρώην αντιπροέδρου από τους Δημοκράτες ανέδειξε την ιδεολογική μετατόπιση του κόμματος προς το φιλελεύθερο Κέντρο – Τι λένε Μαρινάκης και Γεωργιάδης για τα σενάρια προσέγγισης με την Πειραιώς
Γεωργιάδης, Θεοδωρικάκος, Πλακιωτάκης και Κασσελάκης 8