Πολιτική

Το «ευχαριστώ» Δένδια στον Πομπέο: Τι είπαν στο τηλέφωνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μάικ Πομπέο είναι πλέον ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο Έλληνας ομόλογός του, Νίκος Δένδιας, θέλησε να τον… αποχαιρετίσει.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε το Σάββατο (23.01.2021) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάικ Πομπέο, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον κ. Πομπέο «για την υποδειγματική συνεργασία που είχαν, καθώς και για την εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά του στην προώθηση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ, οι οποίες έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο τους», όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 10