Πολιτική

Το Κατάρ, η πτήση, τα κρούσματα και η αγωνία για το μέλλον

Η κακοκαιρία τελειώνει και από αύριο θα ζήσουμε επιτέλους καλοκαίρι και τριήμερο με 30αρια. Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει με την πτήση που μας έφερε κρούσματα από το Κατάρ.

Το ερώτημα είναι πόσο εκτεθειμένοι θα είμαστε. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο πιο ασφαλής τουρισμός είναι ο οδικός τουρισμός. Οι επιστήμονες πάντως είναι σχεδόν βέβαιοι ότι θα υπάρξουν κρούσματα από όσους θα μας έρθουν από το εξωτερικό και η αγωνία είναι μεγάλη.

Δείτε όλη την σύσκεψη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8